WIE IS DS-SOLUTIONS?

DS-Solutions werd opgericht door Desmettre Stijn, in 1983 geboren met het ondernemen in het bloed!

Op 12-jarige leeftijd startte ik al met klussen in de buurt.

Vanaf mijn 14de startte ik in de richting bouwkundig tekenen. Ik kocht mijn eerste computer en begon aan zelfstudie om websites te maken.

Op mijn 16de maakte ik mijn eerste websites voor derden. 

Vanaf mijn 18de startte ik als zelfstandige en richtte DS-Webdesign op.

In 2005 studeerde ik af als Bachelor in de Multimedia -en Communicatietechnologie. Tijdens mijn studies groeide DS-Webdesign uit tot een bedrijf met 500 websites en 2500 hostingklanten.

Na het verbouwen van mijn eigen woning bleef de bouwmicrobe kriebelen. DS-Webdesign werd verkocht en Renoconstruct.be werd geboren.

Later groeide Renoconstruct uit tot DS-Group (DS-Hout).

Ondertussen ontwikkelde ik een eigen facturatieprogramma en probeerde heel wat software uit om zo efficiënt mogelijk te werken.

In 2012 lanceerde ik houtskelet-shop.be. Dit was de eerste website in België waarop allerhande hout besteld kon worden. Er werd later geïnvesteerd in een automatische lijn om houtskeletmodules te maken.

In 2014 werd in Ronse de interieur afdeling opgestart. Ik ontwikkelde ook modules om snel offertes te kunnen maken voor houtskelet -en interieurbouw.

In 2018 werd DS Hout verkocht aan Dewahout, waar ik tot op heden het management doe van de vestiging in Ronse.

DS-Solutions werd opgericht.

Sindsdien ben ik vooral bezig met de ontwikkeling van B2Bnet (ERP systeem voor Dewahout) en AllDesk (een online administratie op maat van kleine aannemers). 

Ik miste echter het zelf produceren/creëren. Daarom ging ik in 2019 op zoek naar een nieuwe uitdaging die ik vond in personalisatie. Wat begon met het personaliseren van textiel groeide uit tot een volledig aanbod in het bedrukken van objecten via UV, sublimatie, graveren en uitsnijden via laser, … . 

In dit alles vond in een nieuwe passie die ik nu vooral wil delen met grafische bedrijven, fotografen, marketing bureaus, enz.

Met een eigen lijn in geschenkartikelen, te configureren via een unieke online configurator voor B2B gebruikers komt alles opnieuw samen voor mij! 

De geschenkartikelen zullen vooral bestaan uit (mijn roots) hout & beton.

Vandaar dan ook de naam “The Root”, die vanaf midden 2022 gebruikt zal worden om deze lijn te promoten bij het grote publiek.