WEB DEVELOPMENT

Websites

DS-Solutions heeft een jarenlange expertise opgebouwd in de ontwikkeling van websites.

Onze websites worden bijna altijd opgebouwd in WordPress CMS. Dat is al jaar en dag de meestgebruikte CMS ter wereld en biedt een uitstekende omgeving aan om als bedrijf makkelijk zelf content (teksten, afbeeldingen, video's,..) te kunnen beheren op je website.

Onze websites worden volgens de regels van de kunst ontwikkeld. We houden vanaf de eerste lijn code rekening met alle vereisten i.v.m SEO (Search Engine Optimization). Dit maakt dat onze websites goed scoren in Google. Op zoek naar meer maatwerk? We coderen ook in html, vue.js, livewire, laravel, alpine, tailwind css, …

Schakel nu over naar AllDesk voor uw administratie en ontvang een
GRATIS DOMEINNAAM & LANDINGSPAGINA

Webshops

Online verkopen zit enorm in de lift. Naast het feit dat u steeds geopend bent, kan u ook gemakkelijker nieuw cliënteel bereiken. Mensen die anders niet in de buurt van je fysieke winkel komen, komen nu wel op uw webshop terecht.

Ook voor kleine bedrijven!
Webshops zijn niet enkel weggelegd voor grote bedrijven met grote budgetten. Wij maken onze webshops op maat. Dit wil zeggen dat we het project op uw budget kunnen afstemmen.

Koppelen met ERP/boekhoudsysteem.
De kans is groot dat u reeds een systeem gebruikt om al uw producten/aankopen te beheren. Dit is geen probleem. We kunnen ervoor zorgen dat uw webshop hier naadloos mee communiceert, zodat u alles op één plek kan blijven beheren.

Online applicaties

DS-Solutions is gespecialiseerd in online applicaties, van boekingssystemen tot volledig op maat gemaakte ERP systemen waarbij alle onderdelen binnen uw bedrijf verbonden worden in één tool.

Om dit betaalbaar te maken voor kleinere bedrijven lanceerden we AllDesk. Deze (goedkope) basis kan heel simpel omgebouwd worden naar uw eigen wensen. Ook in het koppelen met api's of het zelf opzetten ervan hebben we ruime ervaring. We maken hiervoor meestal gebruik van Laravel & Vue.js.

Online marketing

Er zijn miljoenen websites te vinden op het internet. In uw branche alleen al zullen dit er zeker duizenden zijn.

Hoe kan uw website goed gevonden worden op het internet om nieuwe klanten te werven?

Er zijn tal van mogelijkheden om uw website te optimaliseren voor zoekmachines. Jammer genoeg is er geen winnende kant-en-klare formule, maar door enkele kleine ingrepen kunnen we ervoor zorgen dat uw website een beetje hoger staat in Google.

Ook hier zijn opnieuw verschillende mogelijkheden voor ieders budget.
We bekijken graag met u alle mogelijkheden op vlak van SEO, Adwords, social media, … .

ONTVANG NU ONZE PRIJSLIJSTEN IN UW MAILBOX

INFORMATIE AANVRAGEN

[‘wp_objects_pdf’]